Saturday, October 11, 2014

Pengalaman Hapuskan Bau Badan Dengan Alfalfa

Muka je hensem but, bau badan tak hensem pun

Terkenang zaman sekolah dulu
ada kawan sorang ne
Dari jauh dah boleh bau aroma badan dia

Dia dah pakai bedak dashing dan minyak wangi. Tapi banyak mana pun
tetap berbau walaupun dah mandi.

Oleh sebab kesian kan dia.

Saya pun syorkan ambil Alfalfa ne

Alhamdulillah hasilnya berkesan hingga sekarang badan dia wangi
Ghau ghau bau dia

InsyaAllah amalkan Alfalfa secara konsisten dapat menghilangkan
bau badan secara semulajadi

Beza kami yang spray wangi sekejap,
Alfalfa kami wangi sepanjang masa


hapuskan badan berbau

4 Fungsi Alfalfa Untuk Atasi Masalah Bau Badan


  • Detoksifikasi : Alfalfa berfungsi untuk menyingkirkan dan menghilangkan toksin dari dalam badan secara semulajadi.
  • Kaya Serat : kandungan serat yang tinggi dalam Alfalfa dapat membantu pelawasan dan proses penghadaman yang baik.
  • Pembersih : dapat hapuskan badan dengan cara mencuci hati, darah dan usus dengan sempurna.
  • Anti Kulat : sebagai deodoran semulajadi kerana kandungan klorofil dalam Alfalfa dapat membunuh bakteria dalam badan dengan berkesan.


Kajian klinikal telah membuktikan bahawa Alfalfa bukan sahaja dapat memperbaiki masalah bau badan namun terbukti pengambilan Alfalfa untuk jangka masa panjang dapat menghapuskan lemak, mengurangkan kolesterol, mencegah penyakit jantung, strok dan darah tinggi.

Kerana Alfalfa sahaja mengandungi saponin, seperti span yang bertindak sebagai serat untuk menyerap kolesterol.


alfalfa shaklee


Bagi anda yang nak selesaikan masalah bau badan ni sila komen "Saya Nak" di ruangan komen blog saya di bawah ni.

Jika sudi lagi bagus kalau tekang butang Share di facebook anda boleh dapat free gift dari saya nanti..

Ok sampai di sini saja perkongsian Pakar Selesaikan Bau Badan No. 1 di Malaysia.

Mohon jika ada pertanyaan dan info lanjut sudi kiranya Whatsapp saya di 012-9760024.

Terima kasih ye :)

Nor Hayati Ramli / Daud Mohamad
Pakar Konsultasi No. 1 
Shaklee Independent Distributor id:869654
H / P : 012-9760024 
amrjemi@gmail.com


Post a Comment