Home » » Cara Hilangkan Mengantuk Di Tempat Kerja Selepas Makan Tengahari

Cara Hilangkan Mengantuk Di Tempat Kerja Selepas Makan Tengahari

Assalamualaikum dan selamat petang.


tips hilang mengantuk


Korang dah masuk opis ke lepas lunch tadi..

Nak tanya,


Kenapa Lepas Makan Tengahari Je Rasa Mengantuk Ek?


Biasa memang macam tu kan...mana taknya makan banyak sangat la tu.
Lagi satu makanan di Malaysia ni memang buat orang mengantuk dengan karinya, masak lemak dan banyak lagi yang kalau boleh perlu dielakkan.

Tapi kalau dah itu feveret korang nak buat macammana..

Alhamdulillah, member saya dah pecah Rahsia cara nak hilangkan mengantuk dan sentiasa segar bertenaga untuk buat kerja.

Rupanya dia minum Meal Shakes Shaklee sebelum ni boss yang kasi free Meal Shakes tu kat dia sebab selalu muka dia je tertidur kat pejabat. Lepas habis sebotol takkan nak minta free lagi kat boss..

Bukan saja hilangkan mengantuk , Meal Shakes ni juga sejenis minuman perasa vanilla kaya dengan nutrisi yang lengkap dan multivitamin bantu untuk meningkatkan sistem imun dan kesihatan kita.

Kalau korang nak cuba bulan ni ada promosi beli 3 PERCUMA 1 bolehla tong-tong dengan member pejabat dapatkan Meal Shakes ni.

Berminat komen "Nak" di ruangan komen ini



meal shakes elak mengantuk di pejebat


Nor Hayati Ramli / Daud Mohamad

Whatsapp 012-9760024

amrjemi@gmail.com














0 ulasan:

POPULAR MINGGU INI

Google+ Followers