Monday, October 13, 2014

Masalah Ruam dan Bayi Berpisah Tiada

ruam susu dan ruam lampin

Masalah ruam susu dan ruam lampin memang tak dapat dielakkan oleh si ibu.

Macam Farah ni juga mengalami ruam susu dengan babynya Damia yang ada tabiat suka melepaskan puting di kala susu sedang mengalir laju.Cerdiknya macam dia tahu je akan tersedak jika terus menghisap susu.

Akhirnya Farah telah mencuba Herbal Blend Multipurpose Cream.

Farah sapukan pada ruam susu Damia dan dalam 1-2 hari. Alhamdulillah ruam susu tu dah kering.

Farah suka syorkan kepada para ibu yang ada baby dan bakal ibu menggunakan cream ni.

Rasanya yang dingin, menthol, tidak melekit dan berminyak best sangat sbb boleh dijadikan sebagai losyen harian.

Dan cream ni tahan lama kerana hanya sedikit sahaja cream yang perlu disapukan kepada ruam bayi anda.

Farah berani jamin ibu-ibu mesti suka dan jatuh hati setelah guna  krim Herbal Blend ni.

Berminat nak cuba? boleh kol atau lebih senang whastapp no. ni 012-9760024.

herbal blend

Post a Comment