Home » » Kasihnya Ibu Membawa Ke Syurga Kasihnya Saudara Semasa Berada

Kasihnya Ibu Membawa Ke Syurga Kasihnya Saudara Semasa Berada

terima kasih ibu


Aisyah ibu yang mempunyai seorang anak tunggal
Danish namanya umur baru 5 tahun

Dulu ibu senang hati melihat adik membesar dengan sihat dan ceria
Suka makan masakan ibu tapi tak suka makan sayur

Namun sejak ibu hantar adik ke Taska
Adik sering sakit, kerap demam dan selesema
Setiap bulan mesti ibu bawa adik ke klinik sebab tak sihat

Hingga suatu ketika adik pernah ditahan wad kerana demam denggi,
ibu rasa sedih sangat lihat keadaan adik masa tu kejap-kejap nurse ambik darah adik

Alhamdulillah Allah pertemukan ibu dengan Meal Shakes yang kawan ibu hadiahkan untuk adik ketika di hospital
Ibu terus bagi adik minum Meal Shakes perasa Vanilla adik suka minum masa tu walaupun tengah sakit

Syukur pada Allah selang sehari adik minum Meal Shakes tu
Doktor kata adik dah sembuh dah boleh balik rumah
Ibu seronok sangat dan terus kol kawan ibu yang hadiahkan Meal Shakes hari tu

Rupanya Meal Shakes bukan minuman biasa

Meal Shakes diformulasasikan KHAS untuk kanak-kanak sebagai Multivatimin dan kaya nutrisi, mineral dan zat yang diperlukan untuk kanak-kanak membesar

Kini adik semakin sihat dan ceria macam dulu yang ibu suka sangat adik dah gemar makan sayur baru ibu tau penangan Meal Shakes la ni

"Benarlah orang kata masa sakit duit x boleh beli kesihatan, tapi duit boleh beli produk kesihatan.."

Bulan ni ibu dengar ada Promosi Meal Shakes beli 3 Percuma 1

Ibu nak beli 3 botol lah dapat 4 botol,
adik kata "banyaknya beli, ibu nak buat apa?"
Ibu jawab " ibu pun nak minum juga, hari tu ibu dapat rasa sikit je,
kawan ibu kata Meal Shakes bagus untuk cantikkan kulit halus mulus dan awet muda" hehehe 

Terima kasih kepada anda sudi membaca kisah ini

Jika nak order Meal Shakes boleh tinggalkan komen di bawah nanti atau terus Whastapp no. 012-9760024

boleh juga folow IG  @SecretOfSusuIbu

Suka baca "Like"

Jika free time "Share kan" cerita ini kat kawan-kawan fb anda Admin nak bagi Hadiah Sebotol Meal Shakes untuk customer bertuah sempena musim orang banyak kena denggi ni. Bulan Oktober 2014 saja tau.




nutrisi kanak-kanak


Nor Hayati Ramli / Daud Mohamad

H /P 012-9760024

amrjemi@gmail.com

0 ulasan:

POPULAR MINGGU INI

Google+ Followers