Siapa Kami ?

Saya Pengedar Sah Shaklee Wangsa Maju, Nor Hayati Ramli...


Tak kenal maka tak cinta...saya Nor Hayati Ramli asal dari semanggol, perak dan suami saya Daud Mohamad asal dari sentul kl ..kini kami menetap di Wangsa Maju,  Kuala Lumpur..


Saya sentiasa bersemangat untuk buat bisnes Shaklee ini kerana apa yang telah saya dan keluarga rasakan sepanjang makan produk Shaklee ini sangat baik untuk kesihatan kita untuk jangka masa panjang dan wajib bagi saya untuk kongsikan kepada anda dan orang ramai..

Selain tu yang kedua terpenting adalah menambah pendapatan tanpa had dengan Shaklee..anda wajib fikirkan 5 dan 10 tahun akan datang? apakah yang akan anda kecapi? adakah impian-impian anda tercapai? mampukah anda menghantar anak study di oversea?

Dengan keadaan ekonomi sekarang yang tidak menentu membuatkan saya yang berkerja sebagai kakitangan awam tidak berasa selesa nak tunggu gaji tiap2 tahun naik pun tak banyak. bukan tak bersyukur tapi semua perkara hidup di kl ni memerlukan duit..

Shaklee kini telah mengubah hidup saya setiap bulan bonus naik best kan?...bukan 1 bonus bermacam-macam bonus ada...dan yang paling penting bila saya dan suami telah tiada (meninggal dunia) pendapatan saya boleh diwariskan kepada anak..

Panjang pulak bercerita...oklah jika anda nak join Shaklee bolehlah hubungi saya 012-9760024
Post a Comment