Monday, June 9, 2014

Cara Kurus Cepat Selepas Bersalin Dengan Set Kurus Shaklee

Ramai kaum ibu yang selepas bersalin mengadu apabila melahirkan anak kemudian sesudah habis berpantang mereka mengatakan berat badan semakin naik, badan jadi kembang dan menggelebeh. Sedangkan anak baru sorang tapi badan macam dah 5 orang anak.

Bagaimana ni? Saya nak kuruskan badan selepas bersalin tapi apakah caranya? Boleh ke badan kurus kembali ke bentuk asal macam dulu? Ada tak cara kurus cepat selepas bersalin ni?

set ibu slimming


InsyaAllah boleh..saya nak kongsikan kepada anda mengenai cara kurus cepat dengan Shaklee untuk Ibu Menyusu. Bukan sahaja boleh kurus dan langsing malah susu badan bertambah dan baby anda akan puas bila menyusu. Juga boleh buat stok susu untuk ibu yang bekerja.

"Alhamdulillah Yati..doktor terkejut dan hampir tak kenal sebab tengok aku kurus lepas seminggu bersalin, dulu masa mengandung badan sikit punya bulat dan kembang, syukur Set Shaklee memang banyak membantu."

- Pn. Haryani, Taiping Perak -


"Adik, saya nak beritahu ni lepas berpantang kawan-kawan di pejabat ramai yang kata saya ni tak nampak macam lepas beranak, nampak slim dan semakin cantik."

- Pn. Suguna, Cheras -

Ini antara testimoni customer yang ambil Set Kurus Cepat Shaklee untuk Ibu Menyusu.

Ok mari kita lihat apakah manfaat dan kebaikan serta bagaimana Set Kurus untuk Ibu Menyusu berfungsi.




Kebaikan dan Manfaat ESP Shaklee

- Sebagai sumber protein terbaik untuk ibu memberikan rasa kenyang dan membantu untuk kuruskan badan.

- Membuatkan ibu lebih bertenaga kerana ESP dapat membekalkan tenaga yang berterusan.

- Menjadikan susu ibu lebih pekat dan berkualiti.

- Berfungsi sebagai "Milkbooster" untuk menghasilkan kuantiti susu yang lebih.

- Mengenyangkan bayi.

- Menganjalkan payudara dan mencantikkan kulit.

- Mempercepatkan penyembuhan luka selepas bersalin
.
- Membantu menghilangkan kesan-kesan parut selepas bersalin.

- Menguatkan sistem imun dan mengurangkan risiko kanser.

- Menurunkan kolestrol dan memelihara kesihatan jantung serta banyak lagi.


Kebaikan dan Manfaat Alfalfa Complex Shaklee

- Membantu menyingkirkan lemak dan kolestrol untuk kuruskan badan.

- Untuk detoks membuang toksin dalam badan.

- Tentunya sebagai "Milkbooster" untuk banyakkan susu badan.

- Memulihkan urat selepas bersalin dan memberikan kelegaan semasa haid.

- Membesar dan menegangkan payudara

- Mencuci hati darah dan usus.

- Mencegah dan merawat artritis/gout.

- Melegakan rasa kebas, sakit sendi dan keletihan serta banyak lagi..


Kebaikan dan Manfaat Lecithin Shaklee

- Bakar dan memecahkan lemak sangat membantu dalam kuruskan badan.

- Mengurangkan sembelit.

- Menegangkan dan melembutkan kulit.

- Mencantikkan otot dan kulit.

- Menurunkan paras kolestrol dan serum.

- Melindungi hati.

- Menghalang tekanan darah tinggi.

- Membuang asid yang tidak diperlukan oleh tubuh serta banyak lagi khasiatnya.

Secara keseluruhannya pelbagai manfaat yang akan anda dapat bagi Ibu Menyusu yang nak kuruskan badan dengan penggunan Set Kurus Ibu Menyusu ini.

Cara pengambilan bagi Set Kurus untuk ibu menyusu ni akan saya terangkan kemudian ye..

Sekali lagi jom kita lihat testimoni bergambar ini pula..





Jadi sampai sini sahaja perkongsian cara kurus cepat selepas bersalin bagi ibu yang menyusukan baby. Anda wajib mencubanya InsyaAllah saya doakan berhasil.

Klik SINI untuk order ----> Set Kurus Ibu Menyusu

Info lanjut dan konsultasi PERCUMA!
Sms / Whatsapp hantar ke 012-9760024
Nor Hayati Ramli
Id : 869654










Post a Comment