Thursday, February 4, 2016

"20 TAHUN JADI HANTU ROKOK, KINI DAH BERHENTI SELAMANYA"

Tiap-tiap tahun azam kata nak berhenti, cuba hisap rokok letrik, vape, ambik nikotin, jumpa pulak dengan pakar di klinik berhenti merokok tapi tahan sebulan dua je. Akhirnya gagal juga.

Alhamdulillah sehinggalah saya mencuba produk kesihatan Vivix dari Shaklee.

Pada asalnya isteri saya beri hanya untuk perbaiki tahap kesihatan saya, tapi saya dapat kesan positif yang lain juga. Ketagihan terhadap nikotin dan rokok hilang! Dan saya merokok rasa sangat tidak sedap.

Kini, sudah hampir 3 TAHUN lebih saya BERHENTI MEROKOK dan 100% BEBAS dari tabiat merokok. Saya sangat gembira sebab saya dapat penuhi IMPIAN ISTERI saya dan bebas dari asap rokok umpama saya berada di dunia yang baru dan LEBIH SIHAT. Alhamdulillah, tq wife dan tq Vivix aka #supertonik dari Shaklee.

-En Huzair, Pontian, Johor-



"NAK SUAMI STOP MEROKOK JUGA?"

Inilah masanya Vivix satu-satunya penawar yang paling berkesan untuk berhenti merokok. Ianya menjadi terapi yg mujarab.
Dibandingkan dengan alternatif yang lain hanya sekadar pengganti nikotin.

Kesan POSITIF Vivix dapat dilihat SEAWAL 3 HARI. Dan yang paling penting tiada withdrawal simptom.

=======================================
NAK BERHENTI MEROKOK SEAWAL 3 HARI?
=======================================

Memperkenalkan..

Supertonik Vivix atau lebih glamor dengan nama "TONIK AJAIB"
ianya dicipta dari ramuan ajaib yang tinggi dengan ANTIOKSIDA dan 10X GANDA berkuasa dari resveratrol.

Nak tahu lebih lanjut pasal Viivix klik bawah.
➡http://bit.ly/KeajaibanVivixShaklee

Dah banyak testimonials yang dikongsikan tentang kejayaan berhenti merokok dengan Vivix.

Boleh lihat testimoni klik link kat bawah.
➡http://bit.ly/TestimoniStopSmoking

=======================================
BAGAIMANA VIVIX HILANGKAN KETAGIHAN MEROKOK ?
=======================================

1. Vivix men-detox-kan nikotin dari dalam darah, organ, otak, etc. Bila nikotin dah takde, rasa ketagih nak nikotin pun hilang.

2. Orang merokok merasakan satu 'feeling' bila dia hisap rokok. Sebab tu bila dia berhenti hisap rokok, otak dia rasa lain macam dan memanggil-manggil untuk dia hisap rokok bagi mendapatkan semula 'feeling' tu. Vivix boleh memberikan 'feeling' tu, jadi bila dia minum Vivix, dia tak rasa terpanggil nak merokok.

3. Vivix mengurangkan simptom withdrawal bila berhenti merokok. Simptom withdarawal ni teruk juga. Sebab tu ramai orang yang berhenti merokok tiba-tiba, dia kena macam-macam penyakit. senang cakap, badan 'terkejut' dgn keadaan yang dia tak biasa (takde sumber nikotin).

Insya-Allah dengan Vivix boleh redakan kejutan tu..

Dah lebih 2 JUTA BOTOL TERJUAL sejak diperkenalkan pada tahun 2008. Dan ia bukan takat dapat berhenti rokok je tapi masalah penyakit kronik yang lain dapat di bantu anda boleh lihat testimoni pesakit kronik yang lain klik link di bawah;

➡ http://bit.ly/TestimoniPesakitKanser
➡ http://bit.ly/PesakitStroke
➡ http://bit.ly/TestimoniSupertonikKencingManis
➡ http://bit.ly/PesakitBuahPinggang

Jangan risau ianya selamat dimakan hanya minum satu sudu kecil sehari.

✔ 100% HALAL
✔ LULUS KKM
✔ SELAMAT DAN SEMULAJADI

============================
BERMINAT NAK ORDER?
============================

Harga sebotol RM 475 tahan untuk 2 bulan, biasanya TAK HABIS sebotol pun dah boleh berhenti merokok selamanya

Jika beli terus secara online guna DEBIT/KREDIT CARD  dapat Harga sebotol RM503.50 termasuk GST dan tambah kos penghantaran RM10.60

Nak beli online klik sini ➝http://bit.ly/BeliVivixSekarang

"BERITA BAIK UNTUK BULAN FEBRUARI NI SAHAJA."

Syarikat buat promosi beli 2 botol dapat DISKAUN 10% dengan harga RM766 SAHAJA. Dan secara automatik anda dapat.

➡ FREE MEMBERSHIP SEUMUR HIDUP (bernilai RM69)
➡ FREE POSTAGE
➡ CASH REBATE RM 38

Memang JIMAT lebih RM 300 daripada beli sebotol je. Jadi pakat kongsi dengan kawan-kawan ye untuk lebih jimat.

NAK ORDER SEKARANG SILA WASSAP

➡WASSAP "VIVIX" KE 012-9760024
➡WASSAP "VIVIX" KE 012-9760024

Harga memang mahal sebab ni barang berkualiti tapi SAKIT TU LAGI MAHAL KOSNYA.

Duit rokok sekarang pun sebulan dan dekat RM600 KAN?

Jadi nak apa tunggu lagi. Nak order hari ni ke esok?

Segera hubungi saya jangan tunggu lama-lama.

MASA UNTUK BERUBAH! Tunaikan IMPIAN ISTERI & ANAK-ANAK. Kalau dah sakit teruk kita dah terlambat. Siapa lagi nak tanggung family kalau dah sakit.

HEALTH IS WEALTH.

➡WASSAP "VIVIX" KE 012-9760024
➡WASSAP "VIVIX" KE 012-9760024

MOHON SHARE kepada rakan anda yang betul-betul kata nak berhenti merokok tapi tak berjaya. Moga ini dapat membantu mereka dan orang tersayang.

#supertonik