Home » » Meja Mudah Lipat Untuk Berniaga Senang Dan Muat Masuk Kereta

Meja Mudah Lipat Untuk Berniaga Senang Dan Muat Masuk Kereta

Nak Berniaga Takde Meja, Kalau Ada Pun Yang Besar Tak Muat Masuk Kereta

Meja Mudah Lipat Folding Table

Bismillah

Susahnya bila nak berniaga tiada meja. Kalau ada pun besar. Tak muat nak masuk kereta dengan barang yang banyak lagi.

Alhamdulillah kini anda tak perlu risau lagi.

Saya bantu anda untuk mudahkan perniagaan berjalan lancar dengan Meja Mudah Lipat ni.
Sesuai untuk mereka yang malas nak bawa keluar masuk dan angkut meja bila nak berniaga. Dengan Meja Mudah Lipat ni anda boleh simpan sahaja didalam kereta.

Permintaan untuk meja lipat ni memang menggalakkan sejak saya perkenalkan.
Sekali post di group facebook Terbaik E-Store lebih kurang 1000 orang yang nak Meja Mudah Lipat ni.




Meja Mudah Lipat ni ada 3 size anda boleh pilih nak yang mana bergantung pada perniagaan yang anda jalankan.


Meja Mudah Lipat Size 90cm X 60cm


Size 1 90cm panjang X 60cm lebar sesuai untuk peniaga yang nak display barang tak banyak, bukak kaunter kecil dan boleh juga guna untuk study. Meja size ni paling laku. Saya sendiri guna untuk buka booth jual produk Shaklee saya. Harganya Rm190 termasuk penghantaran.



Meja Mudah Lipat 120cm X 60cm


Meja Mudah Lipat Size 120cm X 60cm Warna Merah

Size 2 120cm panjang X 60cm lebar. Meja yang ni sesuai sangat untuk agen insurans buka kaunter letak 4 kerusi. Kalau nak buat seminar sesuai meja ni. Habis je seminar boleh lipat meja dan simpan semula. Harga untuk meja ni hanya Rm220 sahaja termasuk penghantaran.



Meja Mudah Lipat 180cm X 60cm
Size 3 yang paling besar 180cm panjang X 60cm lebar. Harganya Rm360 sahaja. Selalu ambik meja ni peniaga mempunyai barang yang banyak untuk dipamerkan. Ada akak peniaga kek guna untuk display kek dan letak oven sekali.


Meja Lipat + Kerusi Sekali
TERBARU!! Meja Lipat Berserta 4 Buah Kerusi!

Sebelum ni ada yang bertanya pasal kerusi takde ke beli meja lipat ni? Alhamdulillah kini dan ada set meja lipat bersama 4 buah kerusi. Memang sesuai sangat untuk anda agen insuran, penjual sim kad, penjual pakej umrah, penjual power bank kalau nak guna meja ni senang dan mudah sangat di bawa ke mana. Untuk harga meja ni hanya Rm250.00 sahaja termasuk penghantaran.

Sebab utama peniaga pilih Meja Mudah Lipat ni ialah meja ni ringan dan mudah di bawa ke mana sahaja. Bila bawa nampak macam bawa beg yang cantik. Tak lah berat nak pikul meja.

Ok anda patut pilih meja ni untuk kegunaan perniagaan anda. Jika berminat boleh hubungi saya untuk tempahan. Sementara stok masih ada.

Hubungi saya call/wassap 012 9760024 atau email ke amrjemi@gmail.com

Penghantaran akan dibuat menggunakan pos laju dan tiada COD dibuat.

0 ulasan:

POPULAR MINGGU INI

Google+ Followers