Friday, November 11, 2016

=================
Bukan Sekadar Sirap
=================

Selalu pi kenduri kahwin mesti ada air sirap kan? Tak sah kenduri takde air sirap. Yelah sirap yang paling murah dan senang bancuh.
Time raya pun macam tu juga.

Warnanya yang merah menggoda tekak kita untuk minum.
.

"Sirap Ajaib"

Pernah dengar sirap ajaib? Macam pernah dengar? Tapi tak semua pernah rasa sirap ajaib ni.
.

Sirap ni memang takdelah nak jumpa kat kenduri kahwin dan majlis yang kita pergi. Bertuahla kalau ada orang yang sudi nak hidangkan sirap ni.
.

Sebab APA ek? Sebab sirap ni harga dia mahal wei. Kalau dah beli nak minum pun rasa sayang, takut habis.
.

Tapi ada juga yang terpaksa minum sirap ni sebab dia tau ini bukan sirap biasa. Dia tahu manfaat disebalik nilai sebotol sirap ajaib ni.
.

Ramai juga yang dah minum sirap ni.

Pesakit stroke minum sirap dah boleh jalan semula.
.

Pesakit buah pinggang dah sihat x perlu buat dialilis lagi lepas konsisten minum sirap ajaib.
.

Orang ada darah tinggi & kolesterol tinggi, bacaan kembali normal asbab minum sirap ajaib.
.

Pasangan xde zuriat, ikthiar minum sirap ajaib alhamdulillah dah dapat anak.
.

Perokok tegar berjaya berhenti merokok dengan sirap ni jugak.
.

Kanser SLE, breast, kanser paru-paru pun ramai dah minum sirap ni dah sembuh sepenuhnya.
.

Pendek kata ramai pesakit kanser & pesakit kronik telah sihat semula lepas minum sirap ajaib ni..
.

Nak awet muda 25 tahun lebih muda dari USIA sebenar pun boleh minum sirap ajaib ni.
.

Sirap ni memang bukan sirap biasa. Sirap ni satu-satunya suplemen yang berjaya menembusi DNA manusia.
.

Sirap ni terhasil daripada 4 bahan utama ramuan semulajadi yang terbaik.
.

Sirap ajaib ni telah dipatenkan. Walaupun harga sirap ni mahal, tapi dah lebih 2 Juta botol sirap ajaib ni terjual.
.

Saya sendiri minum sirap ni. Kalau lupa minum memang teringat2 je. Rasa tak lengkap hidup kalau x minum. Bukan ketagih, tapi saya tahu kalau minum sirap ni banyak manfaat yang saya boleh dapat antaranya, sirap ni bantu mencegah kanser, merepair semua sel-sel tubuh kita yang rosak, mengurangkan risiko dapat sakit kronik. Pendek kata sirap ni bantu jaga kesihatan kita secara menyeluruh.
.

Sediakan payung sebelum hujan. Kita hanya ikhtiar. Cegah lebih baik dari merawat! Wajib bagi kita jaga kesihatan yang Allah suruh jaga. Jika datang penyakit itu hanya ujian tanda Allah sayang.
.

Nak jaga kesihatan dan bantu orang yang mengalami kanser dan sakit kronik bolehlah ikhtiar dengan sirap ajaib ni.
.

jangan putus asa untuk ikhtiar..cubalah sebotol sirap ajaib hari ini.
.

Wassap "Sirap Ajaib" ke 012-9760024

#superdadTEAM
#MasterOfSirapAjaib
#sirapajaib

Wednesday, July 13, 2016

Penggemar Kambing GOLEK?

yang ni sebelum di GOLEK :)




Salam semua ;) 

Rugila siapa yang tak makan kambing tu..tambah-tambah lagi kalau kambing golek. Kalau bulan puasa je orang mesti cari buffet buka puasa yang ada sediakan kambing golek kan? Saya ni penggemar makan kambing sejati tak kirala masak apapun saya bedal..hehehe..

Kambing golek memang sedap kena pulak dengan resepi rahsia yang menjadikan kambing golek tu jadi lagi sedap. Memang makan tak ingat dunia la jawabnya!

Saya di sini dari syarikat Cattaleya Rich Empire menyediakan perkhidmatan kambing golek yang dipanggang dengan resepi rahsia yang membuatkan anda terkenang-kenang sampai bila-bila. Kami juga menyediakan perkhidmatan Aqiqah Kambing Golek atau pilihan 5 jenis masakan yang terbaik dan termurah di pasaran.


Hubungi kami Whatsapp 012-9760024 untuk info dan pertanyaan lanjut.

Like Facebook Page kami di https://www.facebook.com/PakarKambingGolekMalaysia






Thursday, February 4, 2016

"20 TAHUN JADI HANTU ROKOK, KINI DAH BERHENTI SELAMANYA"

Tiap-tiap tahun azam kata nak berhenti, cuba hisap rokok letrik, vape, ambik nikotin, jumpa pulak dengan pakar di klinik berhenti merokok tapi tahan sebulan dua je. Akhirnya gagal juga.

Alhamdulillah sehinggalah saya mencuba produk kesihatan Vivix dari Shaklee.

Pada asalnya isteri saya beri hanya untuk perbaiki tahap kesihatan saya, tapi saya dapat kesan positif yang lain juga. Ketagihan terhadap nikotin dan rokok hilang! Dan saya merokok rasa sangat tidak sedap.

Kini, sudah hampir 3 TAHUN lebih saya BERHENTI MEROKOK dan 100% BEBAS dari tabiat merokok. Saya sangat gembira sebab saya dapat penuhi IMPIAN ISTERI saya dan bebas dari asap rokok umpama saya berada di dunia yang baru dan LEBIH SIHAT. Alhamdulillah, tq wife dan tq Vivix aka #supertonik dari Shaklee.

-En Huzair, Pontian, Johor-



"NAK SUAMI STOP MEROKOK JUGA?"

Inilah masanya Vivix satu-satunya penawar yang paling berkesan untuk berhenti merokok. Ianya menjadi terapi yg mujarab.
Dibandingkan dengan alternatif yang lain hanya sekadar pengganti nikotin.

Kesan POSITIF Vivix dapat dilihat SEAWAL 3 HARI. Dan yang paling penting tiada withdrawal simptom.

=======================================
NAK BERHENTI MEROKOK SEAWAL 3 HARI?
=======================================

Memperkenalkan..

Supertonik Vivix atau lebih glamor dengan nama "TONIK AJAIB"
ianya dicipta dari ramuan ajaib yang tinggi dengan ANTIOKSIDA dan 10X GANDA berkuasa dari resveratrol.

Nak tahu lebih lanjut pasal Viivix klik bawah.
➡http://bit.ly/KeajaibanVivixShaklee

Dah banyak testimonials yang dikongsikan tentang kejayaan berhenti merokok dengan Vivix.

Boleh lihat testimoni klik link kat bawah.
➡http://bit.ly/TestimoniStopSmoking

=======================================
BAGAIMANA VIVIX HILANGKAN KETAGIHAN MEROKOK ?
=======================================

1. Vivix men-detox-kan nikotin dari dalam darah, organ, otak, etc. Bila nikotin dah takde, rasa ketagih nak nikotin pun hilang.

2. Orang merokok merasakan satu 'feeling' bila dia hisap rokok. Sebab tu bila dia berhenti hisap rokok, otak dia rasa lain macam dan memanggil-manggil untuk dia hisap rokok bagi mendapatkan semula 'feeling' tu. Vivix boleh memberikan 'feeling' tu, jadi bila dia minum Vivix, dia tak rasa terpanggil nak merokok.

3. Vivix mengurangkan simptom withdrawal bila berhenti merokok. Simptom withdarawal ni teruk juga. Sebab tu ramai orang yang berhenti merokok tiba-tiba, dia kena macam-macam penyakit. senang cakap, badan 'terkejut' dgn keadaan yang dia tak biasa (takde sumber nikotin).

Insya-Allah dengan Vivix boleh redakan kejutan tu..

Dah lebih 2 JUTA BOTOL TERJUAL sejak diperkenalkan pada tahun 2008. Dan ia bukan takat dapat berhenti rokok je tapi masalah penyakit kronik yang lain dapat di bantu anda boleh lihat testimoni pesakit kronik yang lain klik link di bawah;

➡ http://bit.ly/TestimoniPesakitKanser
➡ http://bit.ly/PesakitStroke
➡ http://bit.ly/TestimoniSupertonikKencingManis
➡ http://bit.ly/PesakitBuahPinggang

Jangan risau ianya selamat dimakan hanya minum satu sudu kecil sehari.

✔ 100% HALAL
✔ LULUS KKM
✔ SELAMAT DAN SEMULAJADI

============================
BERMINAT NAK ORDER?
============================

Harga sebotol RM 475 tahan untuk 2 bulan, biasanya TAK HABIS sebotol pun dah boleh berhenti merokok selamanya

Jika beli terus secara online guna DEBIT/KREDIT CARD  dapat Harga sebotol RM503.50 termasuk GST dan tambah kos penghantaran RM10.60

Nak beli online klik sini ➝http://bit.ly/BeliVivixSekarang

"BERITA BAIK UNTUK BULAN FEBRUARI NI SAHAJA."

Syarikat buat promosi beli 2 botol dapat DISKAUN 10% dengan harga RM766 SAHAJA. Dan secara automatik anda dapat.

➡ FREE MEMBERSHIP SEUMUR HIDUP (bernilai RM69)
➡ FREE POSTAGE
➡ CASH REBATE RM 38

Memang JIMAT lebih RM 300 daripada beli sebotol je. Jadi pakat kongsi dengan kawan-kawan ye untuk lebih jimat.

NAK ORDER SEKARANG SILA WASSAP

➡WASSAP "VIVIX" KE 012-9760024
➡WASSAP "VIVIX" KE 012-9760024

Harga memang mahal sebab ni barang berkualiti tapi SAKIT TU LAGI MAHAL KOSNYA.

Duit rokok sekarang pun sebulan dan dekat RM600 KAN?

Jadi nak apa tunggu lagi. Nak order hari ni ke esok?

Segera hubungi saya jangan tunggu lama-lama.

MASA UNTUK BERUBAH! Tunaikan IMPIAN ISTERI & ANAK-ANAK. Kalau dah sakit teruk kita dah terlambat. Siapa lagi nak tanggung family kalau dah sakit.

HEALTH IS WEALTH.

➡WASSAP "VIVIX" KE 012-9760024
➡WASSAP "VIVIX" KE 012-9760024

MOHON SHARE kepada rakan anda yang betul-betul kata nak berhenti merokok tapi tak berjaya. Moga ini dapat membantu mereka dan orang tersayang.

#supertonik