Home » » SUKA SANGAT MEAL SHAKES SHAKLEE NI, PROMOSI SEPT 14 HINGGA OKT 14 BELI 3 PERCUMA 1 !

SUKA SANGAT MEAL SHAKES SHAKLEE NI, PROMOSI SEPT 14 HINGGA OKT 14 BELI 3 PERCUMA 1 !

khasiat mealshakes

➟PERHATIAN

Anak anda x selera makan? 
Anak sering demam dan mudah sakit bila berada di taska? 
Anak kurang fokus, IQ rendah & lemah dalam pembelajaran?

➘Testimoni 1

" anak perempuan sy dah berminggu2 selsema tak kering, 2 hari ambil Meal Shakes terus hilang selsemanya. wallah suka sungguh cek! malam2 tido dah tak merengek dah..Alhamdulillah!."
( Pn. Noraini, Kedah )

➘Testimoni 2

" anak dah jarang selsema kak, Alhamdulillah..kalau tak setiap minggu berhingus, sekarang selera makan dia pun dah bertambah..kalau saya pregnant nanti nak ambil set shaklee la pulak.."
sebelum ni Pn. Lina risau baby girl dia payah nak makan & kerap selsema, tapi sejak campurkan Meal Shakes dalam susu dia, baby sofea dah lalu makan & jarang selsema..syukur sangat..
( Pn. Fazlina, KL)

➘Testimoni 3

" saya cuma bagi Meal Shake 1 sudu bancuh dalam susu, 2 minggu tanpa henti..Alhamdulillah biji-biji tu dah hilang & eczema semakin pulih syukur sangat..InsyaAllah kita cuba berikan yang terbaik untuk anak kita.."
( Pn. Azwani, Kelantan )

Alhamdulillah ramai anak-anak yang telah mendapat manfaat daripada Meal Shakes ni kesihatan, kecergasan & pembelajaran mereka lebih bagus dr yang dulu..semuanya dgn izin Allah jua..!

Meal Shakes adalah Hidangan lazat, berkhasiat dan mudah disediakan yang pasti digemari oleh seisi keluarga:

Shaklee Meal Shakes merupakan sejenis Multivitamin menyediakan sumber protein yang lengkap dengan penambahan vitamin dan mineral. Ia membekalkan sembilan asid amino dalam nisbah yang seimbang untuk kesejahteraan tubuh anda dan amat diperlukan oleh semua.

Di samping itu, Meal Shakes Shaklee juga mengandungi semua asid amino asli yang terdapat di dalam protein, termasuk asid amino perlu dan tidak perlu.

===================================
KEISTIMEWAAN Meal Shakes
===================================

 Sarapan segera penuh berkhasiat
 Sajian yang lazat, murah dan cepat disediakan
 Makanan segera untuk dinikmati oleh semua
 Snek yang sungguh sedap dan boleh diambil pada bila-bila masa
 Sajian ideal yang rendah kolesterol, lemak dan natrium
 rasa vanila yang menjadi kegemaran kanak-kanak
 sesuai untuk kanak-kanak berumur 1 tahun keatas
 sesuai untuk seisi keluarga
 Boleh menjadi instant sahur meal/ breakfast sekeluarga

====================================
Antara kebaikan Meal Shakes ini untuk Kanak-kanak ialah :
====================================

✔ Untuk tumbesaran yang sihat anak anda
✔ Meal Shakes memberikan tenaga dan menguatkan sistem imun anak
✔ Memberikan kecergasan dan meningkatkan kesihatan anak
✔ Untuk minda & membantu anak fokus dalam pembelajaran
✔ Mengurangkan eczema kepada kanak-kanak dan juga orang dewasa
✔ Meningkatkan selera makan anak
✔ Meningkatkan berat badan anak
✔ Jika anak yang kerap demam lazimnya akan kembali sihat lebih cepat daripada biasa.
✔ Membantu kurangkan kekerapan asthma
✔ Mengatasi masalah sembelit pada anak
✔ Membantu menurunkan berat badan anak yang obesiti
✔ Pilihan terbaik buat mereka yang tidak pandai telan supplement berbentuk "tablet"
✔ Supplement yang sesuai untuk anak yang menghadapi masalah diabetes tahap 1

➨DAPATKANNYA DENGAN PELABURAN - RM 113.75 SAHAJA SEBOTOL!

NANTI DULU!!

PROMOSI SEPT 14 HINGGA OKT 14

" Beli 3 dapat 4 , beli 6 dapat 8 atau beli 9 dapat 12 "

bestkan? ajak kawan ramai-ramai pakat kongsi membeli sungguh jimat!

ツ KOS PENGHANTARAN HANYA RM10 SAHAJA

Berminat nak order

☛SMS/WHATSAPP 012-9760024 dan saya akan berikan cara bayarannya.

P/S: Bagi ibu-ibu yang prihatin terhadap kesihatan dan perkembangan tumbesaran anak-anaknya, tentunya tidak mempunyai masalah untuk melaburkan sedikit peruntukkan bagi mendapatkan pemakanan yang baik dan bagus. Bukan untuk orang lain pun…demi anak-anak kita juga , kan?

ツ Jangan ketinggalan cepat order sekarang! stok sangat TERHAD!
Mereka dah dapatkannya, dan berpuashati dengan Meal Shakes. ANDA BILA LAGI?

0 ulasan:

POPULAR MINGGU INI

Google+ Followers